Na Uprising Reggae Festival sa vráti Micah Shemaiah

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 15:53 • 2 min
Na Uprising Reggae Festival sa vráti Micah Shemaiah

BRATISLAVA - Na deviaty ročník Uprising Reggae Festivalu príde aj jamajský spevák Micah Shemaiah, ktorý sa na tomto podujatí predstavil už v roku 2014, keď bol spoločne s Infinitom hosťom na koncerte talianskej formácie Mellow Mood. Tento rok absolvuje na festivale samostatné vystúpenie.

slovakia

left justify in out

Micah Shemaiah debutoval v roku 2009, keď si svojpomocne vydal album Rastaman Meditation. Na ten nadviazal vlani štúdiovkou Original Dread. Medzi jeho najznámejšie skladby patria Dread At The Control, Reggae Rockit, Eezy Breezy, Rasta Luck, Legal, Rocker's Party, Inner Man či Jah Love. Na konte má spolupráce s interpretmi ako Exile di Brave, Chronixx, Riddim Colony, Hempress Sativa ako aj so slovenskou skupinou Medial Banana.


Na Uprising Reggae Festival, ktorý sa uskutoční 26. a 27. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch, tento rok prídu aj Alborosie, Nneka, Tarrus Riley, Kabaka Pyramid, The Congos, Kassav’, The Sugarhill Gang, Looptroop Rockers, Modestep, King Kong, Big Red, Ragga Twins, DJ Kentaro, Dean Fraser, Alaine, DJ Vadim, Paolo Baldini DubFiles feat. Mellow Mood, Forelock & Sr. Wilson, The Skints, Mungo's Hi Fi, Marina P, Ras Muhamad, Rocky Leon, Dubioza Kolektiv, Tadiman, Sassja, Názov Stavby, Smack, Gleb, Rida Radar & Captayn Freeman, Medial Banana, Haf & Beyuz, Gonsofus, N3O Akustika, Warrior Sound International a Silly Walks Discotheque.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies