VIDEO Neuveriteľné: Migrant sa snažil prepašovať do Británie natlačený v kufri

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 17:40 • 2 min
VIDEO Neuveriteľné: Migrant sa snažil prepašovať do Británie natlačený v kufri

CHIASSSO – Švajčiarski policajti sa nestačili čudovať keď objavili ilegálneho migranta natlačeného v cestovnom kufri.

slovakia

left justify in out

Muž z Eritrey, ktorý meria takmer 180 centimetrov, sa týmto spôsobom snažil dostať do Británie. Komplic ho v Miláne naložil do vlaku, ktorý polícia zastavila v Chiasso tesne pred hranicou. Cestujúci personálu oznámili, že z kufra počuť zvláštne zvuky.

 

 

Švajčiarski policajti boli z talianskej strany už skôr informovaní o dvoch Eritrejcoch, ktorí smerujú na sever s cieľom prekročiť hranicu.

 

Polícia preto zastavila vlak a vytiahla z neho kufor s imigrantom ako aj jeho komplica, ktorý sa ukrýval na záchode. Úradníci povedali, že muži pri sebe nemali nejaké dokumenty a oboch poslali späť do Talianska.

 

Migranti sa pokúšajú ilegálne dostať do bohatých európskych krajín najrôznejšími spôsobmi. V minulosti ich našli ukrytých napríklad v sedadle auta, na podvozku či falošnej palivovej nádrži.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies