Najžiadanejšou kapelou VOLT Festivalu boli IRON MAIDEN

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 10:42 • 2 min
Najžiadanejšou kapelou VOLT Festivalu boli IRON MAIDEN

ŠOPROŇ - V Nedeľu skoro ráno sa skončil 24. ročník Telekom VOLT Festivalu. Počas 5 dní festival v Šoproni navštívilo rekordných 148 000 návštevníkov. Volt naplnil všetky očakávania a ako najlepší Európsky festival strednej veľkosti sa najnavštevovanejším koncertom festivalu stal koncert britskej legendy IRON MAIDEN, ktorí v ten deň vypredali festival a prilákali viac ako 35 tisíc fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Bruce Dickinson s partiou to poriadne roztočili na najvyššej inštrumentálnej úrovni a naplno si vychutnali publikum, ktoré jasalo z predvedeného výkonu. Proste im to spolu ladilo tak ako má. Okrem už spomínaného skvelého koncertu IRON MAIDEN a ich svetového turné s názvom the Book of Souls, v rámci ktorého sa dnes predstavia v Žiline, nás svojimi vystúpeniami zaujali najmä americkí rockeri SKILLET, charizmatický afroamerický rapper Wiz Khalifa, nočné spríjemnenie atmosféry v podaní londýnskeho electro house dua Gorgon City Live s hosťujúcimi spevákmi, domáca metalová legenda Tankcsapda či electro dance od dnes už legendárnych britských the Prodigy, ktorí na záver festivalu poriadne roztancovali publikum na už notoricky známe hity.

 

 

 

Slnečné počasie návštevníkom počas trvania festivalu prialo, pršalo len posledný deň.

„Volt Festival navštevujú najmä domáci maďarskí návštevníci, no rok čo rok získava na popularite aj u zahraničných účastníkov. V 24 ročnej histórii sa prvý krát podarilo vypredať permanentky a jeden deň kompletne (počas koncertu IRON MAIDEN) ešte pred začiatkom samotného festivalu,“ povedal Norbert Lobenwein, organizátor festivalu.

 

Tento ročník priniesol viac ako 20 medzinárodných a vyše 200 maďarských pódiových vystúpení kapiel. Po prvý krát sa zriadil aj „folk stage“ a 35 metrov vysoké “VOLT EYE“, ktoré zaznamenali veľký záujem a úspech u návštevníkov. Okrem množstva skvelých výstúpení, atmosféru festivalu dopĺňal pekný vzhľad a dekorácia festivalového areálu v réžii Sziget produkcie, ktorí si na tom naozaj dajú záležať. Tisícky fotiek z festivalu bolo a je zdieľaných na sociálnych sieťach.

 

Tí, ktorí ste to tento rok nestihli, nezúfajte. Okrúhly, 25. ročník festivalu, bude prebiehať 5. až 8. júla budúceho roka. Tešíme sa už teraz na úžasné zážitky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies