Blu a Nottz vydajú druhé spoločné EP

NETKY.SK • 5 Júl 2016, 14:10 • 2 min
Blu a Nottz vydajú druhé spoločné EP

BRATISLAVA - Americký rapper Blu a producent Nottz vydajú 15. júla prostredníctvom labelu Coalmine Records spoločnú EP nahrávku s názvom Titans In The Flesh. Tá bude pokračovaním ich prvého EP Gods In The Spirit z roku 2013.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať sedem skladieb s hosťami ako Bishop Lamont, Torae, Skyzoo, DJ Revolution, Exile či Mickey Factz. V jednej skladbe bude rapovať aj Nottz. Dvojica z nahrávky predstavila zatiaľ dve skladby - Atlantis a Giant Steps.


Tridsaťtriročný Blu, občianskym menom Johnson Barnes, je rodákom z Los Angeles a na hudobnej scéne sa pohybuje OD roku 2003. Ako sólový interpret vydal albumy Her Favorite Colo(u)r (2011), York (2013) a Good to Be Home (2014). S producentom Exileom nahral pod názvom Blu & Exile štúdiovky Below The Heavens (2007), Give Me My Flowers While I Can Still Smell Them (2012) a EP nahrávku Maybe One Day (2012).


Nottz, vlastným menom Dominick J. Lamb, pochádza v Norfolku vo Virgínii a počas svojej takmer dvadsaťročnej kariéry produkoval pre interpretov ako napríklad Busta Rhymes, Snoop Dogg, Kanye West, The Game, Notorious B.I.G., Scarface alebo G-Unit. Na konte má sólovku You Need This Music (2010) a viacero spoločných nahrávok s rappermi ako Asher Roth, Rapper Big Pooh a Kardinal Offishall. Je tiež členom skupiny D.M.P., s ktorou vydal v roku 2005 štúdiovku Nottz Presents D.M.P. The Album.

Tracklist EP nahrávky Blu & Nottz - Titans In The Flesh:
01 The Truth f. Shateish
02 Heaven On Earth
03 Giant Steps f. Bishop Lamont, Torae, Skyzoo & DJ Revolution
04 To The East f. Definite Mass, TriState, Mickey Factz & Johaz
05 The Man f. Exile
06 Atlantis
07 Atlantis (J57 Remix) f. Akie Bermiss

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies