Moderátor Norton: Mám radšej Facebook, tam mám skutočných priateľov

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 15:50 • 2 min
Moderátor Norton: Mám radšej Facebook, tam mám skutočných priateľov

BRATISLAVA - Írsky moderátor a komik Graham Norton sa rozhodol prestať používať sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov totiž nie je "šťastným svetom". Rodák z írskeho Clondalkinu je vraj znechutený z nenávistných komentárov, ktoré ľudia zverejňujú na spomínanej sieti. "Mám radšej Facebook, pretože tam mám skutočných priateľov, ktorí so mnou súhlasia. Na Twitteri to tak nie je," povedal 53-ročný moderátor pre BBC Radio 2. Hoci on sám už na Twitter neprispieva, na jeho profil stále pribúdajú automatické príspevky s odkazmi na stĺpčeky, ktoré píše pre britský denník The Daily Telegraph.


Graham Norton je známy predovšetkým vďaka komediálnej talkšou The Graham Norton Show (2007). Je zakladateľom produkčnej spoločnosti So Television, ktorú v roku 2012 predal britskej mediálnej skupine ITV. Ako herec sa predstavil vo filmoch Another Gay Movie (2006) a Nestanem sa tvojou ženou (2007). Je držiteľom siedmich cien BAFTA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies