Bubeník kapely Primus prekonal ďalší infarkt

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 09:15 • 2 min
Bubeník kapely Primus prekonal ďalší infarkt

LOS ANGELES - Tim Alexander, bubeník americkej rockovej kapely Primus, prekonal ďalší infarkt. Hudobník o tom informoval prostredníctvom služby Instagram, kde tiež dodal, že sa už cíti lepšie.

slovakia

left justify in out

"Nedávno som prekonal druhý infarkt. Nemyslel som si, že sa to môže stať po tom, ako som pred dvoma rokmi podstúpil trojitý bypass. Bol som veľmi smutný, nie preto, že som mohol zomrieť, ale preto, že by som musel navždy opustiť moju rodinu. Môže sa to stať hocikedy a jedného dňa sa to aj stane, takže povedzte vašim blízkym, že ich máte radi. Užívajte si dni, ktoré s nimi trávite, pretože sú obmedzené. Všetci sme tu len veľmi krátko," napísal 51-ročný muzikant, ktorý sa v ďalšom príspevku poďakoval za lásku a podporu a oznámil, že je už doma.

 

Timothy W. "Tim" Alexander sa pridal k spomínanej kapele Primus v roku 1989 a s prestávkami v nej pôsobí dodnes. S formáciou, ktorú vedie Les Claypool, vydal nahrávky Suck on This (1989), Frizzle Fry (1990), Sailing the Seas of Cheese (1991), Miscellaneous Debris (1992), Pork Soda (1993), Tales from the Punchbowl (1995), Animals Should Not Try to Act Like People (2003) a Primus & the Chocolate Factory with the Fungi Ensemble (2014). Bol tiež prvým bubeníkom kapely A Perfect Circle, s ktorou nahral pieseň The Hollow z debutového albumu Mer de Noms (2000). Nahrával a koncertoval aj s projektom Puscifer.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies