Celebrity za mrežami

NETKY.SK • 2 Júl 2016, 13:58 • 2 min
Celebrity za mrežami

BRATISLAVA - Drogy, riadenie v opitosti, výtržnosti a fyzické násilie. To sú najčastejšie zločiny celebrít, kvôli ktorým sa dostali za mreže.

slovakia

left justify in out

Michelle Rodriguez

Známa herečka sa netají láskou k benzínu a silným motorom. Ale zabúda na to, že po požití alkoholu by sa šoférovať nemalo. Vo väzení za túto nezodpovednosť strávila 65 hodín. Najviac však prekvapila tým, keď si po prepustení väznicu pochvalovala a tvrdila, že tam stretla super ľudí.

obrazok

Tim Allen

Tento chlapík je známy najmä zo seriálu Kutil Tim. Ale viete ako sa živil pred tým, než sa stal známym? Predával drogy. Raz ho chytili na letisku s kilom kokaínu a nebolo treba už nič vysvetľovať. Tim putoval do väzby a aby sa z nej dostal čo najrýchlejšie von udal všetkých dealerov. Aj tak si ale odsedel 28 mesiacov.

obrazok

Reese Witherspoon

Táto herečka budí dojem, že by neublížila ani muche. Ale opak je pravdou. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil strážnik, ktorý chcel zadržať jej manžela kvôli riadeniu v opitosti. Reese sa vrhla na verejného činiteľa a rozdávala facky hlava nehlava. Samozrejme za to putovala za mreže.

obrazok

Robert Downey Jr.

Robert bol niekoľkokrát zatknutý za nezákonné držanie zbraní, drôg a často si sadal za volant aj pod vplyvom alkoholu.

obrazok

Amanda Bynes

Aj táto hviezda má v trestnom registri pár záznamov. Riadiť „na mol“ opitá jej asi nestačilo, tak pri tom nabúrala ešte niekoľko áut a z miesta nehody ušla. Pohotový svedok si poznamenal jej ŠPZ a putá spolu s hanbou na seba nenechali dlho čakať.

obrazok

Paul McCartney

Japonskí colníci mu v batožine objavili 200 gramov marihuany. Paul bol pod zámkom desať dní. Hrozilo mu však sedem rokov. Nakoniec z toho vyviazol vďaka deportácii.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies