Polícia hľadá štyri nezvestné dievčatá z Fiľakova

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 13:01 • 2 min
Polícia hľadá štyri nezvestné dievčatá z Fiľakova

BRATISLAVA – Polícia pátra po štyroch dievčatách z Fiľakova. Nezvestné sú od pondelka 27. júna. Šestnásťročná Sabrina Balogová a jej sestra trinásťročná Erika v to ráno odišli z domu na údajný školský výlet spolu so sestrami Dorkovými - jedenásťročnou Alexandrou a štrnásťročnou Veronikou.

slovakia

left justify in out

Ako uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová, polícia má k dispozícii iba fotografie sestier Balogových. Mali ísť na miestnu vlakovú stanicu.


Sabrina je 160 cm vysoká, plnoštíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé hnedé vlnité vlasy, ktoré nosí v cope. Naposledy mala oblečené modré rifle, farebné tričko s krátkym rukávom so štvorcovým vzorom, obuté mala modré tenisky.


Erika je 150 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé svetlohnedé rovné vlasy, ktoré taktiež nosí v cope. Oblečené mala čierne nohavice, červený pulóver, čierne tričko s krátkym rukávom a mala obuté čierne botasky.


Alexandra je 140 cm vysoká, štíhlej postavy, má hnedé oči a dlhé čierne vlasy. Oblečené mala čierne legíny, tmavohnedý sveter a mala obuté krémové tenisky. Veronika je 150 cm vysoká, štíhlej postavy, má modré oči a dlhé rovné blond vlasy. Oblečené mala zelené nohavice, zelenú košeľu a mala obuté čierne tenisky. Nad hornou perou má materské znamienko. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri ich vypátraní, možno oznámiť na linke 158.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies