Wimbledon: Andersona nahnevali vyhrážky po vypadnutí s Istominom

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 09:32 • 2 min
Wimbledon: Andersona nahnevali vyhrážky po vypadnutí s Istominom

LONDÝN - Juhoafrický tenista Kevin Anderson po pondelkovom trochu nečakanom vypadnutí v 1. kole dvojhry mužov na treťom grandslamovom turnaji tenisovej sezóny Wimbledone v Londýne dostal prostredníctvom sociálnych sietí množstvo vyhrážok smrťou.

slovakia

left justify in out

Juhoafrická jednotka, na londýnskej tráve nasadená ako dvadsiata, v pondelok podľahla Denisovi Istominovi z Uzbekistanu po päťsetovej dráme. "Deje sa to prakticky po každom zápase, nezáleží na okolnostiach. Ľudia si na zápas stavili a potom na sociálnej sieti napíšu veľmi nevhodné veci," povedal Anderson pre BBC. Pred rokom sa tento Juhoafričan prebojoval do 4. kola Wimbledonu a vypadol v ňom s Novakom Djokovičom. "Ako profesionálny športovec sa musím vyrovnať s tým, že som v centre pozornosti. Nemôžem však čítať všetko, pretože potom to môže človeka ťažiť. Najradšej by som bol, keby som také veci nemusel vôbec čítať. Taká je však realita tohto sveta, v ktorom žijeme," dodal Anderson.

 

Záujem BBC o túto tému vyvolal príspevok Andersona na mikroblogovacej sieti Twitter. "Som sklamaný z toho, že som včera prehral. Ale aspoň som si mohol prečítať množstvo vyhrážok na sociálnych sieťach, aby som sa cítil lepšie," napísal so poriadnou štipkou irónie Juhoafričan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies