Trenčianska polícia rieši ďalšieho bezohľadného šoféra, ktorý blokoval sanitku

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 13:27 • 2 min
Trenčianska polícia rieši ďalšieho bezohľadného šoféra, ktorý blokoval sanitku

BRATISLAVA/TRENČÍN – Trenčianski policajti v krátkom čase riešia už druhý prípad, keď vodič niekoľko kilometrov blokoval sanitku.

slovakia

left justify in out

Policajtov privolali samotní záchranári. Vodič VW Sharan im od Mníchovej Lehoty až po Trenčiansku Turnú neumožnil bezpečný prejazd, a to aj napriek tomu, že mali zapnuté výstražné aj zvukové znamenie.

 

Predbehli ho až na širokej ceste pri benzínke v Trenčianskej Turnej. Hliadka 51-ročného vodiča zastavila na Električnej ulici v Trenčíne. Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, inžinier z Rimavskej Soboty najskôr zapieral, no potom zmenil verziu a tvrdil, že sanitku nevidel ani nepočul. Polícia má aj kamerový záznam z auta, v zmysle zákona zabezpečí všetky dôkazné prostriedky, zhodnotí a posúdi priebeh jazdy a vyhodnotí možné kolízne situácie a video bude konzultovať s prokuratúrou, uviedla Antalová. Vodič má zadržaný vodičský preukaz.


Sanitku niekoľko kilometrov blokoval v máji aj iný vodič, a to na ceste z Trenčianskej Turnej do Trenčína. Polícia tento prípad rieši ako všeobecné ohrozenie, vyšetrovanie zatiaľ nie je ukončené. Šofér luxusného auta vtedy vysvetľoval, že na sanitku, ktorá prevážala do nemocnice dôchodkyňu, chcel upozorniť ostatných vodičov a uľahčiť jej tak cestu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies