Ohlasy médií na prehru Slovenska s Nemeckom

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 07:26 • 2 min
Ohlasy médií na prehru Slovenska s Nemeckom

LILLE - Ohlasy svetových médií na prehru slovenských futbalových reprezentantov v osemfinále EURO 2016 s Nemeckom (0:3):

slovakia

left justify in out

iSport.cz (ČR): "Nemecko – Slovensko 3:0. Senzácia sa nekonala, postupuje favorit. Slovenskí futbalisti na EURO končia."

 

sport.cz: (ČR): "Slováci na EURO 2016 končia v osemfinále. Proti majstrom sveta z Nemecka nemali nárok, favoritovi nekládli veľký odpor a po jednoznačnom priebehu prehrali zaslúžene 0:3."

 

Bild (Nem.): "Slováci vygumovaní, góly z ríše snov, k tomu naďalej ani jeden inkasovaný gól. Jogi, to bol výkon hodný ašpiranta na titul!"

 

Kicker (Nem.): "3:0! Dominujúca nemecká jedenástka suverénne do štvrťfinále, kde narazí na Talianov alebo Španielov. Víťazstvo mohlo byť aj výraznejšie, ak by Özil premenil pokutový kop."

 

dpa (Nem.): "Úradujúci svetoví šampióni ľahko prekĺzli do štvrťfinále EURO 2016 vďaka komplexnej výhre 3:0 nad Slovenskom v nedeľňajšom zápase v Lille."

 

Frankfurter Allgemeine Zeitung (Nem.): "Nemci v štýle šampiónov. Boateng, Gomez a Draxler sa strelecky presadili pri neohrozenom víťazstve 3:0. Majster sveta stojí po presvedčivom výkone vo štvrťfinále ME."

 

DFB.de (Nem.): "Pôsobivé víťazstvo 3:0 nad Slovenskom - Nemecko je vo štvrťfinále. Jerome Boateng, ktorý nastúpil po zdravotných problémoch, slávil vo svojom 63. reprezentačnom štarte premiérový gól v národnom tíme."

 

Guardian (V.Brit.): "Julian Draxler vyčnieval pri pohodlnom víťazstve Nemecka nad Slovenskom. Nemci si s ľahkosťou zaistili miestenku medzi najlepšou osmičkou na EURO 2016. V jednostranne vedenom zápase v Lille opäť demonštrovali, že sa im ťažko môže niekto rovnať vo vynachádzavosti prihrávok a v inteligentnom pohybe po ihrisku."

 

AP (USA): "Nemci predviedli zatiaľ svoj najlepší výkon na európskom šampionáte a vďaka presvedčivému triumfu 3:0 nad Slovenskom si zabezpečili miestenku vo štvrťfinále. Löwov tím je jediným mužstvom na ME, ktoré ešte neinkasovalo."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies