Požiar železničných vozňov spôsobil škodu za viac ako 20.000 eur

NETKY.SK • 28 Február 2013, 08:41 • 2 min
Požiar železničných vozňov spôsobil škodu za viac ako 20.000 eur

Požiar železničných vozňov spôsobil škodu za viac ako 20. 000 eur - Krimi Škodu za viac ako 20.

slovakia

left justify in out

img

Škodu za viac ako 20.000 eur spôsobil požiar osobných železničných vozňov, ku ktorému došlo v stredu (27. 2.) popoludní na šiestej koľaji Železničnej stanice Rača v Bratislave. Podľa doterajších informácií spôsobil požiar neznámy páchateľ úmyselným konaním.
      Požiar úplne poškodil jeden vozeň z vonkajšej aj interiérovej časti. Ďalší vozeň plamene poškodili v prechodovom priestore. Osoby zranené neboli. Poverený príslušník už začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci.
      V dôsledku požiaru a odstraňovania jeho následkov bola od 15.38 do 17.10 hod v oblasti Železničnej stanice Bratislava Rača obmedzená doprava, čo malo za dôsledok meškanie šiestich vlakov.
      Polícia pátra aj po osobe, ktorá v stredu približne o 23. hodine spôsobila na Vajnorskej ulici požiar osobného motorového vozidla Volkswagen Golf. Auto stojace na parkovisku bolo plameňmi poškodené do takej miery, že je nepoužiteľné. V blízkosti neho zaparkovaný Volkswagen Golf poškodil požiar v ľavej a v interiérovej časti.
      Škoda na vozidlách bola predbežne vyčíslená na takmer 5000 eur. Osoby pri požiari zranené neboli. Aj v tomto prípade začal poverený príslušník trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovanie cudzej veci.
      TASR dnes informovala Petra Hrášková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies