Emery opúšťa lavičku FC Sevilla, mieri do PSG, nahradí ho Sampaoli

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 08:08 • 2 min
Emery opúšťa lavičku FC Sevilla, mieri do PSG, nahradí ho Sampaoli

MADRID - Po úspešných sezónach, ktoré ovenčili triumfy v Európskej lige UEFA (2014, 2015 a 2016), odchádza tréner Unai Emery zo španielskeho futbalového klubu FC Sevilla. Podľa zahraničných médií má 44-ročný kouč namierené do tímu úradujúceho francúzskeho majstra Paríž St. Germain.

slovakia

left justify in out

Vedenie Sevilly informovalo, že Emeryho by mal na lavičke andalúzskeho tímu nahradiť Argentínčan Jorge Sampaoli. Ten v rokoch 2012 - 2016 trénoval reprezentáciu Čile a vlani ju doviedol k historickému titulu na juhoamerickom šampionáte Copa America. Päťdesiatšesťročný Sampaoli by mal podľa agentúry dpa priletieť do Sevilly v pondelok a v nasledujúcich hodináach doladí záverečné detaily dvojročného kontraktu.

 

Sevilla obsadila v uplynulej sezóne La Ligy až siedme miesto, no ako víťaz Európskej ligy si v novom ročníku zahrá prestížnu Ligu majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies