ME16: Sklamaný Dier po remíze Anglicka s Ruskom: Zaslúžili sme si vyhrať

NETKY.SK • 12 Jún 2016, 10:46 • 2 min
ME16: Sklamaný Dier po remíze Anglicka s Ruskom: Zaslúžili sme si vyhrať

MARSEILLE - Celou kvalifikáciou prešli bez straty jediného bodu a aj v úvodnom zápase na EURO 2016 boli blízko k stopercentnému zásahu.

slovakia

left justify in out

V nadstavenom čase však anglickým futbalovým reprezentantom "vykypelo z hrnca", Rusi totiž po hlavičke Vasilija Berezuckého vyrovnali na 1:1.

 

Eric Dier, ktorý z priameho kopu poslal Albión do vedenia, bol po strate dvoch bodov sklamaný. "Sme rozčarovaní, pretože sme boli veľmi blízko k víťazstvu. Podľa priebehu zápasu by sme si zaslúžili získať tri body. Namiesto eufórie z úspešného vstupu do turnaja prišlo kruté vytriezvenie. Nesmieme však vešať hlavy. V skupine nás čakajú ešte dva zápasy, na ktoré sa musíme dobre pripraviť," citovala slová Diera agentúra dpa.

 

Podľa slov trénera Roya Hodgsona sa remíza rovná prehre. "Ak počas celého zápasu dominujete a v druhej minúte nadstaveného času inkasujete vyrovnávajúci gól, cítite sa ako zdolaný tím. Dier strelil krásny gól a mali sme všetko vo vlastných rukách. Rusi však bojovali a vyplatilo sa im to. V poslednej štvrťhodine sme im dovolili nakopávať dlhé lopty do šestnástky a pykali sme. Musíme sa rýchlo otriasť a ísť ďalej, vo štvrtok nás čaká ostrovné derby s Walesom.".

 

Kormidelník Ruska Leonid Sluckij vyzdvihol tímového ducha. "Chlapci sa do záverečných sekúnd usilovali o vyrovnanie a dočkali sa. Angličania dominovali, majú jeden z najrýchlejších tímov na svete, no dokázali sme eliminovať ich útočníkov. Boli sme pripravení na to, že súper môže rozvinúť dva rôzne herné systémy. Pokiaľ ide o nových hráčov v našom tíme, myslím si, že Roman Neustädter i Alexander Golovin ukázali level, ktorý si takýto turnaj vyžaduje," uviedol pre oficiálnu stránku šampionátu Sluckij, ktorého zverencov čaká v stredu o 15.00 v Lille duel proti Slovensku.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies