Seasick Steve vydá nový album

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 14:00 • 2 min
Seasick Steve vydá nový album

BRATISLAVA - Americký bluesman Seasick Steve vydá nový album. Novinku s názvom Keepin’ The Horse Between Me And The Ground plánuje uviesť na trh 7. októbra.

slovakia

left justify in out

Pre rodáka z kalifornského Oaklandu je nahrávka už ôsmou štúdiovkou v poradí, pričom skladby na nej budú mixom boogie, bluesu, rocku, americany a folku. Interpret po vydaní albumu vyrazí na európske turné, v rámci ktorého sa predstaví napríklad v Mníchove či vo Viedni. V rakúskej metropole vystúpi 27. októbra.


Seasick Steve, vlastným menom Steven Gene Wold, ako trinásťročný ušiel z domu a následne sa túlal a živil sa ako pastier či robotník na farmách, hrával v krčmách a baroch na vlastnoručne vyrobených gitarách. Prvý album Cheap vydal až v roku 2004 po tom, ako sa usadil v Nórsku. Nasledovala štúdiovka Dog House Music (2006), po ktorej získal ako 66-ročný Mojo Award pre Objav roka.

 

Odvtedy vydal ešte albumy I Started Out With Nothin And I Still Got Most Of It Left (2008), Man From Another Time (2009), You Can't Teach An Old Dog New Tricks (2011), Hubcap Music (2013) a Sonic Soul Surfer (2015). Spolupracovali s ním aj Jack White a John Paul Jones. Predvlani sa predstavil na trenčianskom festivale Bažant Pohoda.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies