ManUtd sa dohodol s Mourinhom, definitívu skomplikovali reklamné práva

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 10:55 • 2 min
ManUtd sa dohodol s Mourinhom, definitívu skomplikovali reklamné práva

MANCHESTER - Jose Mourinho súhlasil s podmienkami anglického futbalového klubu Manchester United na uzavretie spolupráce. V stredu o tom informovali britské médiá, podľa ktorých by mal portugalský tréner zotrvať na Old Trafford tri roky.

slovakia

left justify in out

Mourinhov agent Jorge Mendes rokoval s vedením United už v priebehu utorka. Obe strany sa síce dohodli na podmienkach spolupráce, jej potvrdeniu však zabránili reklamné práva, keďže klub aj Mourinho majú zmluvy s konkurentskými značkami na trhu. V súčasnosti problém riešia právni zástupcovia. "Ak nájdu riešenie, dá sa povedať, že Mourinho sa s určitosťou stane trénerom Manchestru United," píše Sky Sports.

 

Portugalský taktik je bez práce od decembra minulého roka, keď sa pre neuspokojivé výsledky porúčal z lavičky Chelsea Londýn. Hoci ho médiá spájali s viacerými európskymi klubmi, najhorúcejším kandidátom bol dlhodobo Manchester United, ktorý v pondelok oficiálne prepustil Louisa van Gaala aj celý jeho realizačný tím. Otáznik visel len nad pokračovaním Ryana Giggsa v štruktúrach "červených diablov". Rozhodnúť sa mal Mourinho, ktorý podľa Sky Sports chce mať klubovú legendu vo svojom tíme, no pozície asistentov má už obsadené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies