Dojemné VIDEO Speváčka z Florence and the Machine si v nemocnici zaspievala s chorou fanúšičkou

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 14:33 • 2 min
Dojemné VIDEO Speváčka z Florence and the Machine si v nemocnici zaspievala s chorou fanúšičkou

AUSTIN - Speváčka Florence Welch z anglickej indierockovej formácie Florence and the Machine navštívila v piatok svoju chorú fanúšičku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná Angličanka za ňou prišla v piatok do hospicu Austin's Christopher House v texaskom Austine, pretože sa nemohla pre svoju chorobu zúčastniť na koncerte, ktorý kapela odohrala deň predtým.

 

Interpretka si s tínedžerkou zaspievala skladby Shake It Out a Dog Days Are Over. Pridali sa k nim aj ľudia, čo sa na prekvapivú návštevu prišli pozrieť, pričom pri poslednej menovanej piesni im aj tlieskali do rytmu.


Florence Welch je hlavnou speváčkou formácie Florence and the Machine, ktorá vznikla v roku 2007 v Londýne. S kapelou si o dva roky neskôr si prevzali BRIT Award v kategórii Critic's Choice. V lete toho istého roku sa prezentovali debutovým albumom Lungs, s ktorým ovládli britský hudobný rebríček. Za štúdiovku dostali BRIT Award v kategórii Album roka.

 

Okrem toho nahrávku nominovali na prestížnu Mercury Prize. V roku 2010 sa dostala na trh ako 2CD pod názvom Between Two Lungs, kde pôvodný tracklist doplnili o živé verzie skladieb, remixy a ďalší bonusový materiál. Na úspech debutu nadviazali druhou štúdiovkou Ceremonials (2011) obsahujúcou skladby ako What The Water Gave Me, Shake It Out, No Light, No Light, Never Let Me Go, Spectrum (Say My Name) a Lover To Lover. Vlani vydali album How Big, How Blue, How Beautiful, ktorý taktiež nominovali na Mercury Prize. Kapela si počas kariéry vyslúžila sedem nominácií na Grammy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies