Šarapovovú budú pre dopingovú kauzu vypočúvať 18. - 19. mája

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 13:22 • 2 min
Šarapovovú budú pre dopingovú kauzu vypočúvať 18. - 19. mája

NEW YORK - Antidopingová komisia Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) vypočuje ruskú tenistku Mariu Šarapovovú v súvislosti s jej meldóniovým prípadom 18. - 19. mája v Londýne.

slovakia

left justify in out

Informáciu bez uvedenia zdroja priniesol na twitteri americký publicista Christopher Clarey, ktorý pracuje pre New York Times.

Niekdajšiu jednotku svetového rebríčka Šarapovovú predbežne suspendovali 8. marca do doriešenia záležitosti. Dvadsaťdeväťročná držiteľka kariérneho Grand Slamu deň predtým na tlačovej besede v Los Angeles priznala, že počas januárových melbournských grandslamových Australian Open mala pozitívny nález.

 

Uviedla, že z nedbanlivosti nezaregistrovala zmenu a meldónium naďalej užívala. Na zoznam zakázaných látok Svetovej antidopingovej agentúry (WADA) pribudlo s platnosťou od 1. januára 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies