Attila Végh aj Ivan Buchinger majú svojich súperov

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 14:47 • 2 min
Attila Végh aj Ivan Buchinger majú svojich súperov

BRATISLAVA - Attila"Pumukli"Végh sa naposledy predstavil na poľskej KSW, kde zápasil hneď o titul proti Goranovi Reljicovi.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Po tvrdých troch kolách Attila nakoniec prehral na body. Jeho momentálne skóre je 29 výhier a 2 prehry. Attila sa teraz predstaví v prestížnej ruskej M1 Global proti Alexandrovi "Drago" Volkovi. Je to 27 ročný Rus ktorý má podobné skóre ako slovenský borec, 25 výhier a 6 prehier. Obaja sú ostrieľaní zápasníci so skúsenosťami aj z amerického Bellatoru FC. Ich zápas uvidíme 16. júna v St.Petersburgu na M1 Global 68 finále grand prix. A čo je najdôležitejšie v zápase pôjde o titul ťažkej váhy organizácie, takže je sa na čo tešiť. Attila už má za sebou sústredenie v USA v American Top Team a onedlho cestuje do nemeckého MMA Spirit aby pokračoval v príprave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies