Gay chváli Bolta a verí, že sa dostane do Ria

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 11:05 • 2 min
Gay chváli Bolta a verí, že sa dostane do Ria

KINGSTON - Bývalý majster sveta v behoch na 100 a 200 m z Osaky 2007 Tyson Gay vyzdvihol rolu svojho veľkého rivala Usaina Bolta vo svetovej atletike.

slovakia

left justify in out

"Je najlepší v našom športe, pre atletiku urobil veľmi veľa. Vrátil ju späť na vrchol popularity, preto mám pred ním obrovský rešpekt,“ skonštatoval 33-ročný Američan.


Gay začal letnú sezónu minulú sobotu v Kingstone na Jamajke, kde na stovke skončil piaty časom 10,08 sekundy. "Cítim, že budem opäť schopný súperiť s najlepšími. Verím, že s pomocou trénera Johna Smitha sa pripravím tak, aby som bežal rýchlo na olympijskej kvalifikácii USA a potom aj v Riu. Viem, že mám pred sebou ešte veľa práce, musím stabilizovať viaceré technické veci. Viem však, že mám na to, aby som sa znova dostal do amerického olympijského tímu," uviedol Tyson Gay.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies