Chelsea rokuje o zdieľaní Olympijského štadióna s West Hamom

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 19:41 • 2 min
Chelsea rokuje o zdieľaní Olympijského štadióna s West Hamom

LONDÝN – Olympijský štadión by nakoniec mohli zdieľať až dva londýnske kluby West Ham United a Chelsea. Predstavitelia Blues rokovali o tejto možnosti so spoločnosťou London Legacy Devlopment Company (LLDC).

slovakia

left justify in out

West Ham sa na svoj nový futbalový stánok presťahuje už tento rok v lete. Včerajší dramatický zápas proti Manchestru United bol ich posledným na Boleyn Ground v Upton Parku.

Podobný problém riešia aj predstavitelia Chelsea, keďže sa klub musí presťahovať zo Stamford Bridge na tri roky kvôli rekonštrukcii. Prvotné plány hovorili o možnosti hrať svoje domáce zápasy na Wembley Stadium, avšak pre každý prípad rokujú aj o ďalších možnostiach.

Keďže Chelsea by bola druhým klubom, ktorý bude používať tento štadión, tak by im bolo účtované aj vyššie nájomné kvôli extra opotrebovaniu ihriska.

So zdieľaním jedného štadióna s londýnskym rivalom ešte musí súhlasiť aj West Ham, avšak podľa zmluvy by museli prísť so závažnými argumentmi v prípade, že by tam Chelsea nechceli.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies