Stavbu obchodného centra Aupark v Piešťanoch rieši polícia

NETKY.SK • 9 Máj 2016, 12:01 • 2 min
Stavbu obchodného centra Aupark v Piešťanoch rieši polícia

BRATISLAVA - Stavbu obchodného centra Aupark v Piešťanoch, ktorú začali stavať pred ôsmimi rokmi, aktuálne rieši polícia.

slovakia

left justify in out

Nie každý stavbár totiž dostal za svoju prácu zaplatené. Polícia vedie v tejto veci trestné stíhanie pre zločin zvýhodňovania veriteľa. Informuje o tom spravodajský portál Aktuality.sk.

 

Podľa portálu sa polícia zamerala na ľudí, ktorí stoja za spoločnosťou Vesstav. Tá totiž budovu piešťanského Auparku stavala a poškodení majú byť jej subdodávatelia.

 

Aktuality.sk informujú, že firma už neexistuje. V roku 2014 ju vymazali z obchodného registra. Konkurzné konanie bolo zastavené pre nedostatok majetku spoločnosti. Posledný konateľ firmy Vladimír V. bol podľa portálu právoplatne odsúdený a vo väzení napokon skončil za neodvedenie daní a poistného.

 

Obchodné centrá Aupark na Slovensku stavia spoločnosť HB Reavis. Tá pre Aktuality.sk uviedla, že Vesstav bol ich dodávateľom pri výstavbe piešťanského Auparku. Voči tejto firme nemá žiadne neuhradené záväzky a s veriteľmi Vesstavu nemajú žiadny zmluvný vzťah.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies