Pripravujú seriál o antihrdinovi Punisherovi

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 17:54 • 2 min
Pripravujú seriál o antihrdinovi Punisherovi

NEW YORK - Americká spoločnosť Netflix pripravuje seriál The Punisher o rovnomennom komiksovom antihrdinovi.

slovakia

left justify in out

Tvorcom titulu bude Steve Lightfoot, ktorý tiež napíše scenár prvých dvoch epizód a zhostí sa aj úlohy jedného z výkonných producentov seriálu. Titulnú postavu stvárni Jon Bernthal, ktorý si Punishera zahral v druhej sezóne série Daredevil (2015). Ďalšie detaily zástupcovia Netflixu neprezradili.


Punisher je komiksový antihrdina z dielne spoločnosti Marvel Comics. Je alter egom vojnového veterána Franka Castla, ktorému mafia zabila ženu a deti. Castle alias Punisher sa preto rozhodne svoju rodinu pomstiť. Postava sa objavila napríklad vo filmoch Pomstiteľ (1989), Kat (2004) a jeho pokračovaní z roku 2008. The Punisher bude šiestou spoluprácou spoločností Netflix a Marvel, ktoré spoločne ponúkli spomínaného Daredevila a seriál Jessica Jones (2015) a v súčasnosti pripravujú série Luke Cage, Iron Fist a The Defenders.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies