FOTO Túžite po súkromí? Tento nádherný ostrov je ideálnym miestom

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 17:05 • 2 min
FOTO Túžite po súkromí? Tento nádherný ostrov je ideálnym miestom

OBAN – Väčšina mladých ľudí sa snaží kúpiť byt, aby sa mohli osamostatniť a založiť si vlastnú rodinu. Keď však máte nejaké to euro navyše, tak prečo si nedopriať trochu viac luxusu napríklad na škótskom pobreží?

slovakia

left justify in out

V ponuke škótskej realitnej kancelárie sa objavil útulný trojizbový domček na 1,6-hektárovom ostrove, ktorý môžete mať celý iba pre seba. Možno bude menší problém s dopravou, ale je tam aj pristávacia plocha pre vrtuľníky. To všetko iba za 950.000 libier (1,2 milióna eur).

Rudh-A-Chruidh sa nachádza neďaleko západného pobrežia Škótska a je spojený s väčším ostrovčekom Kerrera, na ktorý sa dá pri odlive prejsť cez násyp. Domček postavil v roku 2014 súčasný majiteľ, ktorý dal celý projekt vypracovať architektovi Normanovi Hicksonovi. Ten mal za úlohu vytvoriť dom, ktorý by splynul s prekrásnym okolím.

 



Obydlie v štýle amerického plážového domčeku má otvorený priestor salónu, ktorý je spojený s jedálňou a kuchyňou. Zahreje vás piecka na drevo, relaxujte vo vlastnej saune alebo sledujte východ slnka na krytej terase.

Keď sa ostrov dostal na trh v roku 2010, tak zaujal potenciálnych majiteľov z celého sveta. Nakoniec ho získal škótsky podnikateľ za 426.000 libier.

Vedúci realitnej kancelárie Savills residential Andrew Perratt označil tento ostrov za vzácna príležitosť. "Rudh-A-Chruidh sa hrdo vypína ponad zátoku Oban Bay na západnom pobreží, s nádherným výhľadom na Sound of Kerrera a ďalej. Okrem štýlového interiéru a nádherného dizajnu celého domu aj s pozemkom, sa ponúka príležitosť na rybárčenie či plachtenie. Celá okolitá krajina je nádherná."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies