Sakho nepožiadal o B-vzorku, v aktuálnej sezóne si už nezahrá

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 14:23 • 2 min
Sakho nepožiadal o B-vzorku, v aktuálnej sezóne si už nezahrá

LONDÝN - Francúzsky futbalista Mamadou Sakho nepožiadal o B-vzorku pozitívneho dopingového testu, za ktorý mu od Európskej futbalovej únie (UEFA) hrozí dištanc. Stopér FC Liverpool je provizórne suspendovaný a čelí vyšetrovaniu dopingových komisárov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný stredný obranca mal pozitívny test po marcovom odvetnom zápase osemfinále Európskej ligy UEFA proti Manchestru United. Podľa informácií britskej televízie BBC mu v tele našli stopy po zakázanej látke, ktorá spaľuje tuky. Vedenie LFC uviedlo, že hráč súhlasil s vyradením z kádra až do skončenia vyšetrovania.

 

Podobného prehrešku sa dopustil jeho súčasný klubový spoluhráč Kolo Toure, ktorý požil tabletky na chudnutie od svojej manželky. V roku 2011 ešte ako hráč Manchestru City za to dostal do anglickej Futbalovej asociácie (FA) šesťmesačný dištanc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies