Spevák Prince nezanechal poslednú vôľu, tvrdí jeho sestra

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 08:26 • 2 min
Spevák Prince nezanechal poslednú vôľu, tvrdí jeho sestra

MINNEAPOLIS - Sestra nedávno zosnulého amerického popového speváka Princea oznámila, že hudobník po sebe nezanechal poslednú vôľu. Tyka Nelsonová zároveň uviedla, že dnes oficiálne požiadala súd v meste Minneapolis, aby ustanovil osobitého správcu, ktorý bude dohliadať na majetok jej brata.

slovakia

left justify in out

Princa našli minulý štvrtok mŕtveho vo výťahu v jeho sídle Paisley Park pri Minneapolise. Skonal vo veku 57 rokov. Príčina jeho úmrtia doposiaľ oficiálne stanovená nebola.

 

Nelsonová vo svojej žiadosti na súde uviedla, že na to, aby sa vyhovelo obchodným záujmom jej brata, je potrebné okamžité konanie. V súvislosti s tým požiadala tiež o to, aby bola za správcu jeho majetku určená spoločnosť Bremer Trust, ktorá dlhé roky poskytovala Princeovi finančné služby, uvádza agentúra AP.

 

Hodnota nehnuteľností, ktoré vlastnil Prince, predstavuje približne 27 miliónov dolárov. Hodnota financií a ďalšieho spevákovho hnuteľného majetku známa nie je; aktuálne spory jeho dedičov však naznačujú, že nemusí byť vysoká.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies