Leicester na čele s osembodovým náskokom, Ranieri: Dáme do toho všetko

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 08:42 • 2 min
Leicester na čele s osembodovým náskokom, Ranieri: Dáme do toho všetko

LONDÝN - Futbalistu Leicestru City sú opäť o krok bližšie k zisku anglického titulu. Napriek absencii suspendovaného Jamieho Vardyho zdolali v nedeľu Swansea presvedčivo 4:0. Na čele tabuľky majú už osembodový náskok pred Tottenhamom Hotspur, ktorého v pondelok čakal duel s West Hamom United.

slovakia

left justify in out

Kanoniera Vardyho skvele zastúpil Leonard Ulloa, ktorý strelil dva góly, o ďalšie presné zásahy "líšok" sa postarali Riyah Mahrez a striedajúci Marc Albrighton. Tréner Claudio Ranieri sa po zápase rozplýval nad výkonom svojho tímu. "Bolo to fantastické predstavenie. Vedel som, že bez Vardyho to nebude jednoduché, no všetci hráči dali to toho niečo extra. Bojovný výkon priniesol ovocie," citovala slová Ranieriho agentúra DPA.

 

Ak Leicester získa v zostávajúcich troch zápasoch päť bodov, titul ma v suchu bez ohľadu na výsledky konkurenta z White Hart Lane. "Tottenham je silný protivník, no budeme bojovať až do konca a dáme do toho všetko. Chceme splniť veľký sen našich fanúšikov," dodal bývalý kouč londýnskej Chelsea či Interu Miláno.

 

Swansea sa hotovala na pôde lídra prekvapiť, no ich predstavy sa začali rúcať po rýchlom góle Mahreza, ktorý potrestal nedôrazné bránenie waleského tímu. "Prvý gól pochoval naše šance. Claudio Ranieri je môj dobrý priateľ a teraz môžem už otvorene povedať, že želám Leicestru, aby spanilú jazdu dotiahol do úspešného konca, Titul si zaslúži," zdôraznil kormidelník Swansea Francesco Guidolin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies