Kylie Minogue si zahrá v komédii Flammable Children

NETKY.SK • 8 Apríl 2016, 14:02 • 2 min
Kylie Minogue si zahrá v komédii Flammable Children

SYDNEY - Austrálska speváčka Kylie Minogue si zahrá v pripravovanej komédii Flammable Children. Štyridsaťsedemročná interpretka sa vo filme predstaví po boku Guya Pearcea. Dvojica pred takmer tridsiatimi rokmi spoločne účinkovala v seriáli Susedia (1985). Herecké obsadenie filmu zatiaľ dopĺňa Radha Mitchell.

slovakia

left justify in out

Príbeh novinky sa bude odohrávať v 70. rokoch minulého storočia v zaspatom austrálskom mestečku na pobreží a bude sa sústrediť na dvojicu tínedžerov, ktorých životy sa zmenia v jednom týždni pre neobvyklé udalosti. Snímku nakrúti Stephan Elliott, ktorého preslávil film Dobrodružstvá Priscilly, kráľovnej púšte (1994). Snímka pre spomínaného Pearcea predstavovala prelom v kariére. Okrem toho sa na novinke budú podieľať aj ďalší tvorcovia kultového filmu - skladateľ Guy Gross, strihačka Sue Blainey, produkčný dizajnér Colin Gibson, kostýmová dizajnérka Lizzy Gardiner a producent Al Clark. Nakrúcanie by sa malo začať na jeseň.

 

Kylie Minogue patrí medzi najúspešnejšie predstaviteľky popovej hudby na svete. Prvú nahrávku s názvom Kylie vydala v roku 1988, pričom doteraz ponúkla celkovo 13 štúdioviek. K jej najúspešnejším hitom patria skladby Locomotion, I Should Be So Lucky, Got to Be Certain, Wouldn't Change A Thing, Spinning Around či Can't Get You Out Of My Head. V roku 2005 jej lekári diagnostikovali rakovinu prsníka. Po úspešnej liečbe sa už o rok vrátila na pódiá a v roku 2008 vyrazila na svetové turné. Minogue sa okrem seriálu Susedia, v ktorom účinkovala v rokoch 1986 až 1988, objavila tiež v snímkach Delikventi (1989), Street Fighter: Posledný boj (1994), Horúca krv (2000), Moulin Rouge (2001), Holy Motors (2012) alebo vianočnom špeciále seriálu Pán času (2005) z roku 2007 s názvom Plavba zatratených.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies