Brutálny útok za bieleho dňa: Útočník odrezal dievčatku (†3) hlavu!

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 17:51 • 2 min
Brutálny útok za bieleho dňa: Útočník odrezal dievčatku (†3) hlavu!

TCHAJ-PEJ – V hlavnom meste čínskej provincie Taiwan došlo k brutálnemu útoku, pri ktorom bola malému dievčatku odťatá hlava. Podľa vyšetrovania by sa mohlo jednať o náhodný útok.

slovakia

left justify in out

Trojročné dievčatko sa viezlo na bicykli a jej matka kráčala za ňou, keď pred metro stanicou k nej pristúpil neznámy muž. Matka si najprv myslela, že muž jej chce pomôcť s jazdou do kopca, avšak ten vytiahol nož a odrezal malému dievčatku hlavu. Šokovaná matka sa snažila útoku zabrániť, ale napriek obrovskej snahe sa jej to už nepodarilo. Na pomoc jej okamžite pribehli aj okoloidúci ľudia, avšak tragédii už nezabránili.

Babička malého dievčatka pre miestny televízny kanál povedala: "Nemôžem tomu uveriť. Ako môže stať niečo tak kruté?"

Miestne médiá informovali, že polícia okamžite zatkla beštiálneho útočníka, ktorého zadržali prítomní okoloidúci. O niekoľko hodín neskôr sa pred policajnou stanicou, kde bol útočník zadržiavaný, zhromaždil nahnevaný dav.

Vládna tlačová agentúra Central News Agency informovala, že 33-ročný muž trpel duševnou chorobou a už v minulosti bol zatknutý kvôli drogovej trestnej činnosti. Mužovi za tento ohavný čin hrozí trest smrti.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies