Členovia legendárnych chlapčenských skupín zverejnili spoločnú skladbu

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 11:22 • 2 min
Členovia legendárnych chlapčenských skupín zverejnili spoločnú skladbu

LOS ANGELES - Speváci, ktorí sa preslávili najmä vďaka pôsobeniu v amerických chlapčenských skupinách 'N Sync, Backstreet Boys, 98 Degrees a O-Town, zverejnili spoločnú pieseň s názvom In The End.

slovakia

left justify in out

Skladba sa objaví vo filme Dead 7 televíznej stanice Syfy. V snímke, ktorá vznikla pod režisérskou taktovkou Dannyho Roewa, sa interpreti predstavia aj ako herci. Americká premiéra je naplánovaná na 1. apríla.

 

V hudobnej novinke si zaspievali Joey Fatone a Chris Kirkpatrick zo skupiny 'N Sync, ktorá sa na hudobnej scéne objavila v roku 1995 a činnosť oficiálne ukončila v roku 2002. Americká formácia, ktorú svojho času tvorili tiež Justin Timberlake, JC Chasez a Lance Bass, sa preslávila napríklad hitmi Bye Bye Bye, It's Gonna Be Me či Gone.

 

Fanúšikom a fanúšičkám sa v piesni predstavili aj A.J. McLean, Nick Carter a Howie Dorough zo skupiny Backstreet Boys, ktorá vznikla v roku 1993. Na konte majú hity ako Anywhere For You, As Long As You Love Me alebo Everybody (Backstreet's Back). Skupinu 98 Degrees, ktorá na scéne taktiež pôsobí aj v súčasnosti, v skladbe aj snímke zastúpil Jeff Timmons. Štvorčlenná formácia, ktorá mala v rokoch 2002 - 2012 prestávku, vydala najnovší album 2.0 v roku 2013. Do projektu sa zapojil aj Erik-Michael Estrada, známy vďaka zoskupeniu O-Town. To hudobnú kariéru odštartovalo v roku 2000, ale už o tri roky jeho členovia oznámili rozpad. Činnosť obnovili v roku 2013, pričom už o rok neskôr potešili fanúšikov a fanúšičky albumom Lines & Circles.

 

 

Postapokalyptický western Dead 7 zachytáva príbeh pištoľníkov, ktorých cieľom je zbaviť malé mesto epidémie zombie. Ústrednú postavu stvárnil už spomínaný Nick Carter, ktorý sa podpísal aj pod scenár novinky. Okrem uvedených spevákov si vo filme zahrali tiež Carrie Keagan, Lauren Kitt Carter či Debra Wilson.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies