VIDEO Zayn Malik zverejnil klip k piesni Befour

NETKY.SK • 26 Marec 2016, 15:11 • 2 min
VIDEO Zayn Malik zverejnil klip k piesni Befour

BRATISLAVA - Anglický spevák Zayn Malik zverejnil klip k piesni Befour. Dej novinky sa zameriava na mladých ľudí, ktorí trávia čas v kaderníctve, reštaurácii, vonku či v klube. V niektorých záberoch sa ukázal aj 23-ročný interpret.

slovakia

left justify in out

Skladba Befour sa nachádza na albume Mind of Mine, ktorý niekdajší člen skupiny One Direction vydal 25. marca. Jeho debutová sólová nahrávka obsahuje 14 skladieb, deluxe edícia je o štyri piesne bohatšia.


Zain Javadd "Zayn" Malik sa preslávil v spomínanej chlapčenskej skupine One Direction, v ktorej pôsobil v rokoch 2010 až 2015 a vydal s ňou albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013) a Four (2014). Po odchode z formácie podpísal zmluvu s vydavateľstvom RCA. S prvým sólovým singlom Pillowtalk zo spomínanej štúdiovky Mind of Mine sa mu podarilo dobyť britský aj americký rebríček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies