ME: Walesania budú bez kontaktu s blízkymi, kouč sa pre dôležitý zápas vzdal aj narodenín

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 09:59 • 2 min
ME: Walesania budú bez kontaktu s blízkymi, kouč sa pre dôležitý zápas vzdal aj narodenín

CARDIFF - Hráči waleskej futbalovej reprezentácie vrátane členov realizačného tímu budú mať počas skupinovej fázy majstrovstiev Európy vo Francúzsku zákaz stretávať sa s manželkami, priateľkami a rodinnými príslušníkmi.

slovakia

left justify in out

Pravidlo sa vzťahuje aj na manželku trénera Chrisa Colemana Charlotte, ktorá pracuje ako reportérka televíznej stanice Sky Sports. "V našom hoteli počas skupinovej fázy nebude žiadna rodina, žiadne priateľky ani manželky. V priebehu desiatich dní odohráme tri náročné zápasy," cituje portál BBC Sport Colemanove slová. Súpermi Walesu v základnej B-skupine budú postupne Slovensko, Anglicko a Rusko.


Hráči sa budú môcť s blízkymi stretnúť až po skončení skupinovej fázy. "Ak niektorí z hráčov tvrdia, že budú trochu pociťovať ponorkovú chorobu, potom dobre. Čakali sme však dosť dlho, kým sme sa dostali na záverečný turnaj. Budeme tam na to, aby sme urobili Wales hrdou krajinou, a preto sa musíme zodpovedne pripravovať. Tento zákaz považujem za prijateľnú obeť," dodal Coleman, ktorý sa dokonca vzdal možnosti osláviť svoje 46. narodeniny v predvečer duelu so Slovenskom.

 

"Žiadne narodeniny nebudú. Nebudem myslieť na nič iné, iba na náš prvý duel," skonštatoval niekdajší kormidelník San Sebastiánu či Fulhamu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies