Medzi desiatimi najlepšími letiskami východnej Európy je aj Bratislava

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 18:46 • 2 min
Medzi desiatimi najlepšími letiskami východnej Európy je aj Bratislava

BRATISLAVA - Letisko Milana R. Štefánika v Bratislave sa umiestnilo v rebríčku letísk Skytrax – The World Airport Awards na siedmom mieste v rámci letísk východnej Európy.

slovakia

left justify in out

V porovnaní s minulým rokom si podľa hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej polepšilo o jednu priečku, keďže vtedy obsadilo ôsme miesto. "Úplne po prvýkrát sa bratislavskému letisku podarilo do tohto rebríčka prebojovať v roku 2014, keď sa umiestnilo na piatom mieste. V minulom roku sme dosiahli ôsme a v roku 2016 siedme miesto," vymenoval generálny riaditeľ letiska Ivan Trhlík.

 

Letisko v hlavnom meste je jediným slovenským letiskom, ktoré sa v ankete nachádza. V kategórii východoeurópskych letísk získalo prvé miesto letisko v Budapešti.

 

The World Airport Awards boli vyhlásené na základe nominácií viac ako 13 miliónov cestujúcich 112 rôznych národností, zahŕňajúcich 550 svetových letísk. Prieskum meria spokojnosť zákazníkov letísk v 39 kľúčových oblastiach, akými sú služby či odbavovanie pasažierov pri registrácií, prílety, nákupné možnosti, bezpečnosť a pasová kontrola či odbavenie v nástupnej bráne pri odlete.

 

img

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies