Škrtel je pre Shelveyho jeden z najlepších

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 15:46 • 2 min
Škrtel je pre Shelveyho jeden z najlepších

LIVERPOOL - Stredopoliar anglického futbalového Newcastlu United Jonjo Shelvey vyzdvihol futbalové aj osobnostné kvality kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Shelvey si stopéra FC Liverpool, niekdajšieho spoluhráča, vybral do svojej ideálnej jedenástky, ktorú zverejnil portál Sky Sports. "Vyzerá ako tvrďas, ale mimo ihriska je jeden z najmilších chlapíkov. Ďalšia skvelá osobnosť do šatne. Vždy medzi prvými na tréningu, aj v posilňovni dral ponožky. Je to výborný stopér, bráni dušou i telom," vyjadril sa Shelvey.


Tridsaťjedenročný skúsený zadák Škrtel nedohral 20. decembra stretnutie tamojšej najvyššej súťaže Premier League na trávniku Watfordu (0:3) a nútene pauzoval pre zranenie zadného stehenného svalu. V piatok 11. marca absolvoval návrat, hral 60 minút za rezervný tím LFC proti "dvadsaťjednotke" Manchestru United (1:1). "Najbližšie by mal odohrať už celý zápas, cíti sa dobre a mal by byť celkom dobre pripravený na zraz," povedal v utorok na margo nominácie Martina Škrtela na medzištátne prípravné stretnutia proti Lotyšsku (25. marca v Trnave) a Írsku (29. marca v Dubline) tréner reprezentácie SR Ján Kozák. Výber FC Liverpool do 21 rokov najbližšie v rámci domácej ligovej súťaže v stredu zavíta na pôdu West Hamu United.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies