FOTO a VIDEO Kotlebova náhrada za obvineného Medveckého: 22-ročný fanúšik Hitlera

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 17:45 • 2 min
FOTO a VIDEO Kotlebova náhrada za obvineného Medveckého: 22-ročný fanúšik Hitlera

BRATISLAVA – Andrej Medvecký z Kotlebovej ĽS-NS, ktorý je súdený za výtržníctvo a ublíženie na zdraví, sa dnes vzdal poslaneckého mandátu. Obvinení je spolu s bratom, s ktorým mali brutálne zbiť muža tmavej pleti z Dominikánskej republiky.

slovakia

left justify in out

Namiesto neho nastúpi do parlamentu iba 22-ročný Milan Mazurek, ktorý pracuje v e-shope v Spišskej Belej.

 

Mazurek sa zúčastnil pochodu proti islamizácii, kotorý minulé leto narušil aj medzinárodnú cyklistickú súťaž. Mazureka sa objavil aj na videu, na ktorom je zachytený útok na moslimskú rodinu s deťmi, po ktorej dokonca hádzali dlažobné kocky.

 

img

 

“J…m vášho Alaha,” kričí Mazurek na moslimskú rodinu a dodáva: “Dvesto rokov ste nás ako Turecko okupovali, ale viac už nebudete.”

 

Na videu sa objaví 13:55

 

 

Okrem toho Mazurek na svojom Facebooku obhajoval Hitlera. Svoj verejný profil si dnes stihol ukryť. “Neobhajujem žiadny režim, ale o tretej ríši vieme iba lži a rozprávky o 6 miliónoch a mydlách zo Židov. O Hitlerovi sa učia samé klamstvá,” tvrdil Mazurek.

 

 

 

Namiesto rasistu a bitkára Andreja Medveckého, predsedu Žilinského krajského klubu ĽSNS, nastupuje popierač holokaustu,...

Posted by Prečo ľuďom hrabe? on Friday, March 11, 2016



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies