Futuristický mrakodrap: Toto je najadrenalínovejšia šmykľavka na svete!

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 19:22 • 2 min
Futuristický mrakodrap: Toto je najadrenalínovejšia šmykľavka na svete!

BRATISLAVA - Máte strach z výšok? Tak toto vzrušenie a adrenalín nie je potom nič pre vás.

slovakia

left justify in out

Sklenená šmykľavka na mrakodrape v Los Angeles je vyrobená pre milovníkom adrenalínu. Na tomto futuristickom mrakodrape v Amerike je upevnená atrakcia na stenu. Má sklenené boky i dno. Je upevnená vo výške približne na úrovni 70. poschodia, teda vyše tristo metrov nad zemov! Ak neradi chodíte po schodoch máte šťastie! Na tejto atrakcii zažijete vzrušenie, aké len tak nezažijete! Ľudia, ktorí majú odvahu môžu vyskúšať Skyslide. Je to krátka jazda, ale adrenalínu si tam užijete až až. 


14 metrov dlhá jazda končí až na 69. poschodí budovy, počas ktorej si môžete vychutnať pocit, že letíte vzduchom. Z plošiny je krásny výhľad na mesto. Ak nemáte slabé srdce, môžete si urobiť krásnu snímku na ktorej budeme mať sklenené dno, ale to iba v prípade, že nebudete mať strach. Šmykľavka a vyhliadková plošina je súčasťou Skyspace LA, ktorá by mala byť otvorená 25. júna tohto roka. Vstupné bude 23 eur.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies