Serena Williamsová ocenila Šarapovovej statočnosť

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 19:01 • 2 min
Serena Williamsová ocenila Šarapovovej statočnosť

NEW YORK - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová vyhlásila, že jej ruská rivalka Maria Šarapovová preukázala veľkú statočnosť, keď v pondelok na seba zobrala zodpovednosť za prehrešok proti antidopingovým pravidlám.

slovakia

left justify in out

Serena dodala, že Šarapovovej želá dobrý koniec záležitosti. O šesť rokov od Američanky mladšia Ruska doplatila na to, že nevysadila desať rokov používané meldónium, ktoré sa s platnosťou od 1. januára 2016 ocitlo na zozname zakázaných látok Svetovej antidopingovej agentúry (WADA). Trest oznámia neskôr. Šarapovová mala pozitívny test v deň, keď prehrala práve so Serenou vo štvrťfinále januárových melbournských grandslamových Australian Open. Američanka bude v utorok exhibične hrať s Dánkou Caroline Wozniackou na podujatí BNP Paribas Showdown v newyorskej hale Madison Square Garden. Proti Ruske má oficiálnu štatistiku 19:2, pričom oba nezdary pochádzajú ešte zo sezóny 2004.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies