Nové odhalenia: Hitler bol sexuálny zvrhlík a fetišista!

NETKY.SK • 8 Marec 2016, 15:19 • 2 min
Nové odhalenia: Hitler bol sexuálny zvrhlík a fetišista!

BERLÍN - Zahraničnými médiami kolujú nové šokujúce zistenia. Na verejnosť sa dostala správa, podľa ktorej bol Adolf Hitler sexuálny zvrhlík a fetišista.

slovakia

left justify in out

Nacistický vodca trpel sexuálnou úchylkou. Jedná sa o poruchu, pri ktorej danú osobu vzrušujú pri sexuálnom styku výkaly. Táto úchylka sa nazýva koprofília. Podľa záznamov doktora Waltera C. Langera mal Hitler rád keď sa pri intímnom styku ženy nad neho postavily a vykonali na neho malú aj veľkú potrebu. Americký vedci píšu o tom, že ho tiež vzrušovalo, keď doňho ženy kopali.

 

Informácie prichádzajú len krátko po tom čo zahraničné média uviedli, že nacistický vodca mal iba jeden semeník a mikropenis.

 

Brtiský denník Daily Mail upozorňuje, že Hitler na svoje sexuálne túžby zneužil dokonca aj vlastnú neter Geli Raubalovú. Jeho neter našli nakoniec mŕtvu. Zabila ju guľka z Hitlerovej pištole. Oficiálna správa uzavrela tento čin ako samovraždu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies