Grécka vláda po výtržnostiach v Solúne zrušila zápasy pohára, prsty v tom má aj Róbert Mak

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 08:41 • 2 min
Grécka vláda po výtržnostiach v Solúne zrušila zápasy pohára, prsty v tom má aj Róbert Mak

ATÉNY - Grécke ministerstvo športu reagovalo na výtržnosti počas stredajšieho prvého semifinálového stretnutia medzi tímami PAOK Solún a Olympiakos Pireus zrušením zostávajúceho programu aktuálneho ročníka tamojšej pohárovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Nepokoje na štadióne v Solúne vypukli v závere duelu, keď rozhodca nenariadil po faule na Róberta Maka pokutový kop a slovenského útočníka vzápätí vylúčil za protesty a pľuvance smerom k jeho asistentovi. Keď mu Mak prišiel podať ruku, rozhodca ho gestom len poslal z trávnika - útočník arbitrovu pravicu schmatol, zatriasol ňou a viditeľne frustrovaný aj so šťavnatými rečami odišiel.

 

 

Nahnevaní fanúšikovia PAOK-u následne začali hádzať na trávnik pyrotechniku, dostali sa aj do zrážky s políciou, ktorá použila slzný plyn. Odvetné stretnutie pôvodne naplánovali na 6. apríla, majiteľ PAOK-u Ivan Savvidis vyhlásil, že jeho mužstvo do Atén nepocestuje. Druhou semifinálovou dvojicou boli AEK Atény a Atromitos, finále malo byť na programe 23. apríla.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies