VIDEO Motivačná reklama v podaní Lionela Messiho je skvelou inšpiráciou

NETKY.SK • 23 Február 2016, 19:19 • 2 min
VIDEO Motivačná reklama v podaní Lionela Messiho je skvelou inšpiráciou

BARCELONA – Argentínsky útočník Lionel Messi je známy svojou vyrovnanosťou a gracióznosťou, avšak legenda Barcelony je aj obrovským bojovníkom. Bojuje zakaždým, keď vstúpi na ihrisko.

slovakia

left justify in out

Neustále bojuje s obrancami súperov, ktorí sa ho snažia zastaviť za každú cenu a všetkými dostupnými prostriedkami, častokrát aj za cenu nedovolených zákrokov. Messi má však srdce bojovníka a nejde k zemi ani vtedy, keď iní by už dávno predvádzali dramatické divadlá s bolestivou agóniou v tvári.
 

Najnovšia reklamná kampaň od Gatorade sa nesie práve v tomto duchu. Keď každý očakáva, že pôjdete k zemi, tak vy jednoducho zostanete stáť pevne na nohách. A to aj napriek tomu, že pred vami bude stáť obrovská presila.
 

Messiho bojovný duch je skvelou inšpiráciou! Keď chcete byť najlepší, tak nemôžete byť zastavení ľuďmi, ktorí sú menej talentovaní ako vy. Aj keď sa vás doslova budú snažiť zraziť dole, tak musíte zostať stáť!

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies