Fanúšikovia Gdyne kričali na Vojtuša: V Arke si nezahráš

NETKY.SK • 18 Február 2016, 11:30 • 2 min
Fanúšikovia Gdyne kričali na Vojtuša: V Arke si nezahráš

GDYNIA - Účastník druhej najvyššej poľskej súťaže Arka Gdynia testuje slovenského futbalistu Jakuba Vojtuša. Podľa portálu trojmiasto.sport.pl však 22-ročný útočník zatiaľ príliš nepresvedčil. Rozhodnutie trénerského štábu Arky ohľadom prípadného angažovania Slováka zatiaľ nepadlo.

slovakia

left justify in out

Vojtuš sa predstavil v prípravnom stretnutí proti tímu z nižšej poľskej súťaže GKS Przodkowo. Gdynia triumfovala 5:0. "Vojtuš, Vojtuš, ty si v Arke zrejme nezahráš," kričali fanúšikovia severopoľského mužstva. Ako napísal uvedený zdroj, "Vojtuš zaznamenal počas duelu nanajvýš tri presné prihrávky, bránku súpera neohrozil a obrancovia treťoligistu si s ním bez problémov poradili".

 

Rodák zo Spišskej Novej Vsi sa po jesennej časti sezóny 2015/2016 rozlúčil s pôsobením vo fortunaligovom FC Spartak Trnava, predtým bol na skúške u gdynského konkurenta Miedz Legnica. Vojtuš v roku 2010 zamieril z MŠK Žilina do milánskeho Interu, hral aj za Chievo Verona, NK Záhreb a Olhanense.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies