Hertha sa ďalej klania Ibiševičovi a stále sníva

NETKY.SK • 11 Február 2016, 11:14 • 2 min
Hertha sa ďalej klania Ibiševičovi a stále sníva

BERLÍN - Futbalová Hertha Berlín je po 35 rokoch znova v semifinále Nemeckého pohára. V stredajšom štvrťfinále zvíťazila na trávniku 1. FC Heidenheim 3:2 najmä zásluhou dvoch gólov bosnianskeho strelca Vedada Ibiševiča.

slovakia

left justify in out

V aprílovom semifinále budú zverenci maďarskej klubovej legendy Pála Dárdaia čeliť veľkej výzve - Borussii Dortmund. A ak preskočia aj túto prekážku, 21. mája budú mať v rozhodujúcom súboji výhodu domáceho prostredia. Finále DFB Pokalu, ktorý ešte nikdy v histórii nezískali, sa totiž uskutoční na ich Olympijskom štadióne. Druhú semifinálovú pohárovú dvojicu tvoria Bayern Mníchov a Werder Brémy.


"Náš sen pokračuje. Naozaj túžime po postupe ďalej, takže znova budeme musieť vyžmýkať zo seba všetko. Zažil som finále so Stuttgartom, a tak viem, aký je to úžasný pocit," citovali Berliner Zeitung 31-ročného Ibiševiča, v Stuttgarte odloženého kanoniera, ktorého koncom leta 2015 zlanárila Hertha a mädlí si ruky. V troch pohárových vystúpeniach dal "Vedo" dva góly, v bundeslige dosiahol v trinástich dueloch šesť presných zásahov a štyri asistencie. "Modro-bieli" sú najmä vďaka jeho produktivite tretí v tabuľke najvyššej nemeckej súťaže.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies