Emanuela, ktorý vystupoval ako Chuan, obvinili z vydierania

NETKY.SK • 11 Február 2016, 09:57 • 2 min
Emanuela, ktorý vystupoval ako Chuan, obvinili z vydierania

BRATISLAVA - Levickí kriminalisti zadržali v stredu 10. februára v doobedňajších hodinách 33-ročného Emanuela z obce Mýtne Ludany.

slovakia

left justify in out

Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, muž je podozrivý zo spáchania zločinu vydierania, ktorého sa dopúšťal od augusta minulého roku. Odvtedy pod hrozbou fyzického násilia pýtal peniaze od 54-ročného muža. Podozrivému, ktorý vystupoval pod prezývkou Chuan, poškodený vydal postupne 380 eur.

 

Ďalšie peniaze mu odovzdal v stredu pred poštou v Leviciach. To už na prípade intenzívne pracovali kriminalisti z Levíc, ktorí bezprostredne po odovzdaní 100-eurovej bankovky 33-ročného Emanuela zadržali.


Vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinu vydierania. V prípade preukázania viny hrozí za tento skutok väzenie na dva až šesť rokov. Vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie do väzby obvineného.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies