Werdum je tiež mimo, titulový zápas na UFC 196 je v ohrození

NETKY.SK • 2 Február 2016, 15:46 • 2 min
Werdum je tiež mimo, titulový zápas na UFC 196 je v ohrození

LOS ANGELES - Začiatkom týždňa sa zranil Cain Valasquez, namiesto neho bola rýchla náhrada Stipe Miocic. Miocic dostal šancu po presvedčivom výkone na UFC 195, kde v prvom kole knockautoval Arlovského v 54. sekunde zápasu. No podľa najnovších správ sa ani tento zápas neuskutoční, zranil sa aj Fabricio Werdum.

slovakia

left justify in out

Držiteľ titulu pred pár dňami oznámil jednej brazílskej stránke, že aj on odstupuje zo zápasu, nakoľko si zranil chrbát.

 

"V poslednej dobe som nebol 100%-ný. Mal som staršie zranenie nohy, posledné dva týždne som už nevedel poriadne ani kopať. Takto by som však do octagonu ešte nastúpil, aj naposledy som bol zranený. Ale minulý týždeň v piatok som si zranil aj chrbát. Bol som na vyšetrení, snažil som sa pokračovať v tréningu, ale nebol som schopný poriadne sparovať. Rozhodol som sa, že radšej nenastúpim do zápasu lebo sa necítim byť 100%-ný. Keby bol súperom Cain, nastúpil by som. Nie je to jeho chyba, v tomto nie je nikto vinný. Zranenia sa vyskytujú stále. Nemám na výber, rozhodol som sa takto lebo sa necítim byť 100-ný"

 

Werdum sa vyjadril, že na zotavenie potrebuje dva-tri mesiace, a potom mu je jedno či bude obhajovať proti Valasquezovi alebo Miocicovi.

 

"Trvalo dlho kým som vyhral opasok a stal sa majstrom. Neodhodím toto všetko iba tak, lebo nie som 100%-ný. Teraz už musím myslieť na všetko, už nie som 20 ročný. Už je všetko iné, nič nie je ako predtým. Mám 38 rokov, cítim že som na vrchole mojej kariéry, a nemôžem toto všetko riskovať kvôli pýche"

 

Team Miocica je strašne sklamaný. Nechápu prečo by Werdum nastúpil proti Valasquezovi a nenastúpi proti Miocicovi ktorý ma na prípravu iba 12 dní.

 

"Držiteľ titulu si nemôže iba tak, vyberať medzi súpermi!"

 

A myslia si, že keď sa takto nepostavil proti ich zverencovi, tak keď bude mať Stipe šancu na celú prípravu tak sa proti nemu už Werdum vôbec nepostaví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies