Take That plánujú tento rok vydať nový album

NETKY.SK • 2 Február 2016, 15:37 • 2 min
Take That plánujú tento rok vydať nový album

LONDÝN - Anglická skupina Take That plánuje tento rok vydať nový album. Informáciu potvrdil ich líder Gary Barlow v rozhovore pre britský denník The Sun.

slovakia

left justify in out

"Pre Take That je tohtoročným veľkým cieľom vydať ďalší album," povedal 45-ročný interpret. Dodal, že okrem ôsmej štúdiovky skupina plánuje na budúci rok vydať výberovku najväčších hitov a o rok neskôr vycestovať na turné. Či sa na šnúre budú podieľať všetci pôvodní členovia, však nevedel potvrdiť.

 

"Rád by som povedal, že sa vrátime všetci, ale popravde budeme asi štyria," povedal s tým, že si nevie predstaviť, že by sa v najbližších rokoch na pódiá vrátil Jason Orange, ktorý formáciu opustil v roku 2014.


Take That vznikli v roku 1990 ako päťčlenná skupina v zložení Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange a Robbie Williams.

 

Do odchodu Williamsa v roku 1995 vydali albumy Take That And Party (1992), Everything Changes (1993) a Nobody Else (1995). Rok po Williamsovom odchode ohlásili zvyšní štyria členovia ukončenie činnosti skupiny. Bez neho sa vrátili na scénu v roku 2005, pričom v novembri 2006 ponúkli nahrávku Beautiful World, po ktorej nasledovala ďalšia s názvom The Circus (2008).

 

V roku 2010 sa k štvorici pridal aj pôvodný piaty člen a spoločne nahrali štúdiovku Progress (2010). Williams skupinu opäť opustil v roku 2012 a o dva roky v septembri z nej odišiel aj Jason Orange. Zvyšní traja členovia vydali v roku 2014 album III, pričom jeho reedícia vyšla vlani v novembri. Na konte majú napríklad osem BRIT Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies