Ohlasy médií: Djokovič vládcom Austrálie, zmenil dejiny

NETKY.SK • 1 Február 2016, 10:06 • 2 min
Ohlasy médií: Djokovič vládcom Austrálie, zmenil dejiny

MELBOURNE - Ohlasy médií na triumf srbského tenistu Novaka Djokoviča vo finále dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne:

slovakia

left justify in out

iDnes.cz (ČR): "Djokovič poľahky zdolal Murrayho a šiestym titulom z Melbourne menil dejiny. V počte triumfov vyrovnal rekord domáceho Roya Emersona."

 

BBC (V.Brit.): "Novak Djokovič si poradil s Andym Murraym v troch setoch a po šiesty raz vyhral titul na Australian Open."

 

Daily Mail (V.Brit.): "Nezabudnuteľný Australian Open vyvrcholil spôsobom, aký sa dal očakávať. Novak Djokovič má šiestu trofej a Andy Murray ide v slzách domov opäť naprázdno. "

 

Blic (Srb.): "Vládca Austrálie! Novak získal svoj šiesty titul v Melbourne. Djokovič neskrýval svoje prekvapenie z podpory, akú dostal od srbských fanúšikov."

 

La Gazzetta dello Sport (Tal.): "Zázračný Djokovič. Murray dal do zápasu celé svoje srdce, ale jednoducho nemohol nič spraviť proti monštruóznej hre súpera."

 

Bild (Nem.): "Djokovič je už rekordným kráľom Austrálie. Zverenec Borisa Beckera vybojoval svoj šiesty titul v Melbourne."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies