VIDEO Rozhodca si vypýtal od Ronaldinha autogram priamo počas zápasu

NETKY.SK • 31 Január 2016, 17:40 • 2 min
VIDEO Rozhodca si vypýtal od Ronaldinha autogram priamo počas zápasu

GUAYAQUIL – Legendárny brazílsky futbalista Ronaldinho má svoje najlepšie roky už dávno za sebou, napriek tomu je však stále jedným z najpopulárnejších hráčov na svete.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia tohto loptového virtuóza vytvorili množstvo videí, ktoré zachytávajú jeho bohatú kariéru a jeho jedinečné schopnosti na futbalovom trávniku. Láska fanúšikov voči bývalému hráčovi FC Barcelona je nekonečná a v rodnej Brazílii je uctievaný takmer ako boh.
 

Ronaldinho sa na jeden zápas objavil v zostave tímu Barcelona de Ecuador proti San Martinu. Hlavný rozhodca nedokázal odolať a vypýtal si od neho autogram priamo počas zápasu.

 

 

 

Tridsaťpäťročný futbalista potvrdil, že sa rozhodne ešte nechystá zavesiť kopačky na klinec a bude si hľadať nový klub.
 

"Ešte nekončím, chcem stále hrať. Je dobré dostávať takúto podporu od fanúšikov, som veľmi šťastný," povedal Ronaldinho pre FourFourTwo. "Budem sa naďalej snažiť oplácať túto náklonnosť najlepšie ako len viem. Čaká nás bohatý rok 2016. Po karnevale v Riu uvidím čo ďalej."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies