FOTO Recept: Údené kolienko na pare v tlakovom hrnci

NETKY.SK • 29 Január 2016, 09:00 • 2 min
FOTO Recept: Údené kolienko na pare v tlakovom hrnci

BRATISLAVA – A dnes niečo pre chlapov. Už pri čítaní názvu tohto receptu sa vám určite zbiehajú slinky.

slovakia

left justify in out

Suroviny:

Údené kolienko

 

Príprava:

Príprava je veľmi jednoduchá. Do tlakového hrnca vložte sitko na naparovanie, vody nalejte skoro po spodný okraj sitka, položte kolienko, zatvorte hrniec a varte asi hodinu. Potom kolienko skontrolujte či je dostatočne mäkké. Ak nie, stačí jednoducho hrniec znovu zatvoriť a ďalej variť. Podávame s chrenom, horčicou a chlebom.

 

img

 

img

 

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies