FOTO Neuveriteľná náhoda: Identické dvojičky, ktoré si vzali bratov, porodili v ten istý deň

NETKY.SK • 14 Január 2016, 16:00 • 2 min
FOTO Neuveriteľná náhoda: Identické dvojičky, ktoré si vzali bratov, porodili v ten istý deň

FERRAZ DE VASCONCELOS - Príroda niekedy dokáže naozaj prekvapiť. Identické dvojčatá, ktoré si vzali dvoch bratov z inej rodiny, porodili v rovnaký deň v priebehu niekoľkých hodín po sebe.

slovakia

left justify in out

Bianca a Beatriz Trajano (18) stretli svojich partnerov pred štyrmi rokmi. Brazílske sestry po troch rokoch partnerstva počali svoje deti s odstupom len troch týždňov.

 

Bianca porodila Sophiou 7. decembra o pol druhej ráno. Beatriz, ktorá v ten deň ešte išla do práce porodila svojho syna Victora Huga krátko po 11 večer v ten istý deň.

 

Lekári z nemocnice v juhovýchodnej Brazílii, boli údajne chvíľu zmätení. Keď prijali Beatriz, nestačili sa čudovať, mysleli si totiž, že porodila už ráno. Beatriz povedala pre brazílsky web Globo G1, že po tom, čo ju previezli do nemocnice, bola voľná už jediná posteľ a deti dvojičiek aj tak ležali vedľa seba.

 

"Nikdy mi nenapadlo, že sa narodia v rovnaký deň, moje dieťa malo prísť až na konci mesiaca,“ povedala Beatriz. "Bola to obrovská náhoda, najmä preto, že sme obe mali prirodzený pôrod."

 

Beatriz zistila, že je tehotná minulý rok v máji, keď jej sestra bola už v štvrtom týždni. "Keď sme zistili, že existuje možnosť priviesť deti na svet v rovnakom mesiaci, boli sme naozaj šťastné,“ vysvetlila Beatriz. "Nikdy by nás nenapadlo, že porodíme v rovnaký deň. Keby sme sa o to snažili, nemali by sme toľko šťastia."

 

Matka sestier, Sandra Trajano (42) prezradila, že jej dcéry dokonca zdieľajú kŕmenie svojich novorodencov. "Beatriz má pri dojčení trochu ťažkosti, takže jej syna pomáha dojčiť Bianca. Ich deti sa správajú, akoby boli jednovaječné dvojčatá," povedala Sandra. "Spia, jedia, hrajúca sa, všetko robia naraz. Moje dcéry zažívajú presne to, čím som prešla ja pred 18 rokmi."

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies