BRATISLAVA – Super recept, no jeho príprava je trošku náročnejšia na čas. Preto, ak sa ponáhľate, kľudne použite tlakový hrniec.
Suroviny pre 4 osoby:
600 g hovädzieho mäsa, 4 mrkvy, bobkový list, mleté čierne korenie, soľ, olej, 1 zväzok mladej cibuľky,
Príprava:
1. Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji.
2. Potom pridáme očistenú, na kolieska nakrájanú mrkvu a cibuľku. Podlejeme vodou, pridáme bobkový list a udusíme do mäkka. Ak ja omáčka príliš riedka, môžeme ju zahustiť troškou solamylu. Podávame s ryžou.
Čas prípravy: 120 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies